Az idézetek valódiak, az elmúlt évek során tartott programok magyar résztvevőitől származnak.

„A hétköznapok monotóniájából kiszakadva óriási élmény volt az „egymásra csodálkozás”. A homályos érzések, amik arra utalnak, hogy valami már nem úgy működik a házasságunkban, mint ahogy kéne, javarészt szertefoszlottak. Ami megmaradt belőlük, azokat szavakba formálva megoszthattuk egymással. Egészen úgy csodálkoztunk rá arra, hogy Jézus milyen kézzelfoghatóan velünk van a házasságunkban, mintha soha eddig nem tapasztalhattuk volna. Nagyon mélyen érintett a Szentlélek frissessége, ami úgy rázta fel a házasságunkat, mint ahogyan felráznak reggel egy dunnát.”

„Az első MÉCS Napok mindent felkavart bennünk. Akkor is éreztem, de most visszatekintve tudom, hogy mekkora veszélyben volt a házasságunk. De az volt a fordulópont. Ezután, igaz lassan, de minden kezdett a helyére kerülni bennem, bennünk. A második házas, majd egyéni MÉCS Napokat már mindketten egyértelműen pozitívan éltük meg. Tudtunk egymás szemébe nézni, beszélgetni, egymás közti konfliktusainkat – amelyek egyre ritkábbá válnak, váltak – kezelni. Közelebb kerültünk egymáshoz, gyermekünkhöz, Istenhez. Jobb szülőkké váltunk, remélem, ez így marad, sőt az Úr segítségével fejlődni fog tovább. ”

„A legutóbbi MÉCS Napok óta gyökeresen megváltozott Istenkapcsolatom (-kapcsolatunk) minősége. Könnyebb bízni Benne, elfogadni szeretetét. Azóta belülről jövő igényünk lett a közös esti ima, Szentírás-olvasás, s reggelente a Házaspárok napi imája. Az első MÉCS Napok felkavart, de a fellángolás csak rövid ideig tartó „újrakezdést” eredményezett. A második alkalom csendesebb, mélyebb volt, de az igazi lelki gyógyulás a harmadik alkalommal érintett meg.”

 

 


Legközelebbi programjaink:


MÉCS Napok Egyéni résztvevőknek

(társkeresőknek; Budapest)
2018.04.27 - 2018.04.29

További információ


MÉCS Napok Fiataloknak

(Kismaros)
2018.05.04 - 2018.05.06

További információ


MÉCS Napok Házasoknak

(Budapest)
2018.05.11 - 2018.05.13

További információ


MÉCS Napok Fiatal pároknak

(Kőszeg)
2018.05.11 - 2018.05.13

További információ


MÉCS Napok Élettársaknak

(Budapest)
2018.06.08 - 2018.06.10

További információ

Google Keresés:


Design: www.dynamo.hu